Skip links

   

Main navigation

MENIU
Evenimente

Lectii de dictie – Ateliere de dictie in Companii

Ni se intampla tuturor sa ne cream o idee despre cineva, o impresie la prima vedere, care se schimba cu totul odata ce persoana respectiva incepe sa vorbeasca. O dictie exemplara contribuie la cresterea nivelului de incredere in propria persoana, la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur si cel mai important, la crearea unei imaginii impecabile in mediul de business.

Atelierul de dictie pune accent pe invatarea unor tehnici specifice de respiratie, precum si pe metode de gestionare a emotiilor, astfel incat modul de exprimare al participantilor sa poata fi imbuntatit din doua directii esentiale: respiratie corecta si control al emotiilor.

Numarul de participanti/grupa recomandat pentru acest atelier in care se vor preda lectii de dictie este de 15-17 persoane.
Atelierul are o durata de 2 ore. La cerere, acesta poate fi extins sub forma de curs de dictie, organizat pe mai multe module.
Locatia workshop-ului se stabileste de comun acord. De regula, acesta se organizeaza in sediul companiei.
Pentru propunerea personalizata, care include si detalii despre pret, nu ezita sa ne contactezi in scris sau prin telefon.

Vrei sa organizezi un astfel de atelier pentru echipa ta?
Da-ne cateva detalii si in maximum 24 ore revenim cu un raspuns.