Skip links

   

Main navigation

MENIU
Evenimente

Craciun fericit la birou si acasa!

Luna decembrie, o perioada pe cat de frumoasa, pe atat de solicitanta pentru multi dintre noi. Deadline-uri stranse, situatii de finalizat pana la sfarsitul anului, organizarea petrecerii companiei, mail-urile amanate de atatea ori, campaniile de iarna, gasirea cadoului perfect pentru Secret Santa, traficul din ce in ce mai aglomerat si cate si mai cate… Acasa? Liste de cadouri, curatenia de iarna, alegerea bradului, decorarea casei, serbarile copiilor, cumparaturile pentru pregatirea meselor de sarbatori, programarea vizitelor la tara…

Nu e de mirare ca, potrivit psihologilor, ultima luna din an aduce cu sine si cele mai multe cazuri de depresie si anxietate. Ne dorim sa facem totul perfect, sa intram in noul an cu toate puse la punct, plini de pace si bucurie. Insa cum am putea face asta cand, in febra pregatirilor, nu ne ramane deloc timp pentru noi, pentru activitati care ne aduc bucurie, pentru cateva momente de relaxare?

Cum ar fi daca, in toata aceasta agitatie, macar doua ore pe saptamana, ai avea ocazia sa faci ceva cu totul inedit? La birou, alaturi de colegi… Activitatile pe care angajtorii aleg sa le organizeze pentru echipele lor sunt reteta perfecta pentru combaterea stresului in exces in perioada sarbatorilor.

Nu, atelierele recreative cu tematica de Craciun nu trebuie privite ca o serie de programe la care apelam pentru a bifa un obiectiv de HR, nici ca pe activitati organizate doar pentru a marca aceasta perioada si in compania noastra. Programele de wellbeing care iau in considerare activitati recreative cu tema festiva sunt adaptate realitatii pe care angajatii o traiesc zilele acestea. Rolul lor este de a echilibra balanta viata personala – viata profesionala a angajatilor, dandu-le acestora posibilitatea sa experimenteze momente de relaxare in timpul programului, in care isi pot da frau liber imaginatiei in cadrul unor activitati de handcrafting, gatit sanatos, sesiuni foto tematice sau jocuri de echipa.

De mai bine de 8 ani, cu ocazia sarbatorilor, echipa noastra organizeaza zeci de ateliere tematice in companiile partenere. De la an la an, ne straduim sa aducem in companii ateliere cat mai inedite si diversificate. Bucuria pe care le-o aducem angajatilor in aceasta perioada este cel mai frumos cadou pe care ni l-am putea dori la finalul unui an incarcat!

Multumim tuturor companiilor colaboratoare pentru interesul manifestat fata de bunastarea angajatilor si pentru increderea acordata echipei noastre! Sarbatori linistite, pline de bucurie, pace si echilibru!

Lasam mai jos o colectie de fotografii din cadrul atelierelor noastre.

Tu ce activitati recreative ti-ai dori sa incerci la birou, inainte de Craciun?

DSC_4268

DSCF5420

DSCF5446

DSCF5462

DSCF5483

DSCF5636

DSCF2012

DSCF2013

DSC_4982

DSC_4968

2 (1)

2 (6)

WhatsApp Image 2018-12-11 at 10.05.11

WhatsApp Image 2018-12-11 at 10.08.32(1)

WhatsApp Image 2018-12-11 at 10.08.32(2)

WhatsApp Image 2018-12-11 at 10.10.07   DSCF6222

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *