Skip links

   

Main navigation

MENIU
Evenimente

Despre Wellbeing

In ultimii 10 ani, in Romania, cererea de programe wellbeing a cunoscut o dezvoltare ascendenta. Daca aceste programe se deruleaza cu mare succes in Statele Unite de peste 20 ani, in Europa, tendinta a evoluat incet la inceput, insa acum aceste programe prind contur tot mai accentuat.

In multe industrii (IT sau telecom, de exemplu), presiunea pe angajator a devenit din ce in ce mai mare in ceea ce priveste diferentierea fata de concurenta din punct de vedere al pachetului salarial (salariu plus pachet de beneficii).

Astfel, solutiile optime gasite de catre departamentele de resurse umane sunt programele de tipul wellbeing, care genereaza automat un brand awareness pozitiv si o retentie mai mare a angajatilor. Asta inseamna costuri mai mici cu turnover-ul de personal, cu inductia si pregatirea lor, precum si o productivitate mai mare, nemaiexistand timpi morti de cautare si pregatire a noilor angajati.

SmartExperience este singura companie din peisajul de business romanesc care pune la dispozitia angajatorilor o gama completa de servicii wellbeing.

Peste 70 de facilitatori ne stau alaturi in organizarea celor 100 de tipuri de workshop-uri. Acestia vin din domenii diverse de activitate (actorie, iluzionism, gastronomie, nutritie, arte plastice, dezvoltare personala, moda etc.), unde sunt recunoscuti pentru experienta si talentul lor.

SmartExperience nu se opreste la furnizarea de programe wellbeing prestabilite, ci merge chiar mai departe – combinand atelierele in cele mai inovative moduri, in functie de nevoile si bugetul fiecarei companii in parte.

art-yellow-table-picture