Skip links

   

Main navigation

MENIU
Evenimente

Despre Wellness Week

Wellness Week este un concept relativ nou pe piata de corpoarte wellbeing romaneasca, ce presupune un program complex de dezvoltare fizica si psihica a angajatului. Timp de cateva zile, acesta poate lua parte in compania sa la o serie de activitati menite sa il ajute pe plan fizic si psihic, activitati precum: ateliere de nutritie, ateliere de kinetoterapie si posturologie, masaj, colt dedicat evaluarii starii generale de sanatate, colt dedicat evaluarii starii emotionale, precum si un shakes and snacks bar cu gustari din ingrediente neprocesate.

Primul program de acest fel organizat de SmartExperience a avut loc in urma cu 2 ani pentru o companie din industria FMCG.

Acest program poate fi extins catre conceptul de Wellbeing Retreat – cateva zile, pana la o saptamana, intr-o destinatie turistica aleasa de client.  In functie de ceea ce se doreste in companie, in urma unui survey intern, tema retreat-ului ce urmeaza a fi organizat poate fi schimbata.

Pana la acest moment, SmartExperience are in portofoliu programe de acest tip pe teme de nutritie holisitca si integrativa, mental balance, dezvoltare personala, arte plastice, fotografie.

analiza psiho-terapeutica